divendres, 2 d’octubre del 2009

INTRODUÏM NOVES TECNOLOGIES EN L’EDUCACIÓ


La notícia que jo he escollit segur que tots hem sentit parlar d’ella, ja que va ser anunciada pel Govern de Zapatero. Jo la vaig llegir a principis de setembre al Periódico però l’han anunciada en quasi tots el mitjans de comunicació.

La Generalitat anuncia una versió per a les escoles de Catalunya. Es tracte de introduir les noves tecnologies en l’àmbit educatiu.
El Govern de la Generalitat pagarà la meitat del cost dels ordinadors portàtils perquè les nenes i els nens de secundaria i primària tinguin un cadascun per utilitzar-lo dins de la classe. Gràcies això la majoria dels llibres de text estaran en format digital.

El preu total del portàtil seran 300 euros i la família haurà d’aportar 150 euros. Les famílies amb menys recursos només hauran de pagar el 20 %.

Primer de tot penso que és una bona eina per treballar amb els nens. També aprendran totes les utilitats i avantatges d’un ordinador, no només la de parlar amb els amics.
Les llibreries no obtindran tan benefici pels llibres de l’escola, els nens podran tenir-los dins del portàtil. Vulguem o no, ens hem d’adaptar a aquesta nova etapa encara que no tots estiguem d’acord amb tanta tecnologia.
Veure NOTÍCIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada