divendres, 30 d’octubre del 2009

EL 10% DELS JOVES RECONEIXEN UN ÚS ABUSIU DE LES NOVES TECNOLOGIES



Fernando Pérez del Río, un dels autors de l'estudi de Projecte Home i la Universitat de Burgos, ha dit que l'exposició abusiva a les noves tecnologies pot generar una addicció que afecta la conducta i modela la personalitat i el comportament dels joves.
Entre les seves conseqüències més freqüents assenyala el fracàs escolar, una excessiva irritabilitat i sentiment de culpa quan són conscients de la seva addicció.

El 10% dels joves de 10 a 18 anys reconeixen el ús abusiu de les noves tecnologies i un 20 % diuen que realitzen activitats que els seus pares no aprovarien. El 42% de joves manifesten que el telèfon mòbil és indispensable per ells. Un 9% d’homes es passen més de 25 hores setmanals jugant a jocs elèctrics.
Pérez del Río, un altre autor d’aquest estudi, diu que l’ús de les noves tecnologies s’alterna amb el consum de drogues.

Sis de cada deu pares pensen que els seus fills passen massa temps a internet. L'estudi calcula que els menors dediquen unes 39 hores al mes a l'entreteniment i als treballs escolars a través de la xarxa.

El 90% dels pares protegeixen el seu fill dels perills d’internet, però molts d’ells diuen que no saben on buscar.

Veure NOTÍCIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada