dijous, 3 de desembre del 2009

JA QUEDA POC!

Per mi aquest dia no m’acompanyava i només començar vaig sortir de la classe a buscar unes coses. Mentrestant, la Laia va explicar un conte anomenat El dia que van intentar matar l'amor.

Després del conte vam exposar per grups els vídeos de la setmana extraordinària. Els vídeos estaven realitzats per nosaltres, amb les diferents fotos que havíem fet i explicant que ens havia aportat i els valors educatius d’aquella setmana.
Va ser molt divertit veure’ls i veure com tots havíem extret moltes coses i molts valors. Tots tenien el seu punt personal i essencial de cada grup. A la Paula ens va dir que cada grup havia de valorar per competències un vídeo. Tots vam ser una mica durs valorant, però la Paula va dir que havien estat molt bé, que tots havíem entès el que demanava i havíem posat molt esforç.

Per finalitzar, la Mònica i la Marta van exposar la seva activitat educativa. Tractava d’un professors que havia castigat a un alumne, per no fer els deures, copiant 100 vegades una frase i castigada mirant la paret. Ens vam dividir en tres grups: alumnes, professors i pares. I vam contestar unes preguntes. Després les vam posar en comú i vam arribar a la conclusió que per jutjar havíem de tenir més informació sobre l’alumne i sobre el professor, però igualment l’alumne no aprèn res amb aquests tipus de càstigs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada