dijous, 17 de desembre del 2009

INJUSTÍCIES

El dia 15 de desembre a la classe de seminari vam començar aclarint els dubtes de les altres assignatures.

Havia d’explicar un conte la Mònica però no va venir i la Pilar i la Sara van exposar la seva actualitat educativa.
Tractava d’un professor dels Estats Units que estava donant classe a uns nens de 14 anys. Els alumnes van incitar el professor que es treies la samarreta per ensenyar els músculs que tenia. El professor se la va treure i se la va tornar a posar. Un alumne ho va gravar i ho va penjar al youtube. Això va causar que el fessin fora de l’escola i si volia treballar en una altre escola havia de dir el que havia fet, és a dir, el van humiliar.
Vam fer una activitat de dir que ens semblava a nosaltres i quin càstig seria el correcte.
Jo principalment estic molt indignada i em fa molta pena. No em podia creure el que m’estaven dient. Penso que ho va fer perquè els alumne no l’escoltaven i d’aquesta manera cridava la seva atenció. Podem veure en el vídeo que la classe estava desmadrada i com el professor es treu la samarreta i se la torna a posar ràpidament. No crec que hi hagi re dolent ja que estem cansats de veureu a tot arreu.
Crec que ha sigut una injustícia molt molt molt gran, com moltes altres que hi ha!
Vam arribar a la conclusió que si hagués tingut un càstig seria que parlés amb els alumnes i que se’n adonés que no és la millor forma de cridar la seva atenció.

Seguidament, vam lliurà els treballs de l’educació al meu país i vam fer una activitat.
Aquesta consistia en apuntar tots els temes sobre l’educació que ens havien sortit en el treball. Ens va sortir: nivell educatiu, idioma, calendari, tecnologia, absentisme escolar, salaris, fracàs escolar, violència, creativitat, autoritat del professor, l’atenció a la diversitat, beques, relació alumne-porfessor-pares, oposicions, etc.
La Paula va explicar una mica com funcionava cada un i no va donar temps a fer res més perquè havíem de fer un qüestionari.
Però en general, crec que l’educació al nostre país és podria millorar molt.

Frase: Hem de saber primer perquè fa la gent les coses i després castigar però per reparar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada