divendres, 13 de novembre del 2009

ÀGORA

Dia 6 de novembre tocava exposar la pel·lícula que havíem vist i recomanar-la. Abans de tot la Iolanda i l’Andrea van exposar l’actualitat educativa. Anava sobre la proposta de canvi de nom de les vacances de Nadal i Setmana Santa que va fer el Consell Escolar, Ernest Maragall, el mes passat. Van proposar un debat de tres grups: un que estava a favor de canviar el nom a vacances d’hivern i a vacances de primavera, l’altre a favor de canviar el nom però un altre i l’últim grup no estava a favor de canviar els noms perquè sempre ha sigut així i per motius religiosos.
Cada cop ens acostem més a un debat encara que ens falta una mica més d’empeny . com diu la Paula: “anem a un millor debat però encara estem a la primera curva del camí.
Seguidament, l’Anna va explicar el conte La Botiga de records. M’ha agradat molt perquè et transmet moltes sensacions i pensaments. A vegades no ens fixem ni recordem en les coses importants fins que no ens passa alguna cosa. Sempre volem més sense fixar-nos. Per explicar un conte i que agradi a la gent ha d’agradar a la persona que l’explica.
Finalment, vam començar a exposar les pel·lícules. Vam començar amb El niño del pijama de rayas, després la Matilda, La lengua de las mariposas, Àgora i La ola. Després de cada exposició puntuàvem la pel·lícula i com ho havíem fet. Hi ha gent que ho va fer sola i hi ha gent que ho va fer amb parelles, però penso que és molt més fàcil fer-ho amb parelles, perquè no et poses tant nerviosa, que sola. Jo he estat la més fluixeta me posat nerviosa i no me’n recordava de re. Crec que l’argument de la pel·lícula, Àgora, s’ha entès però ho he embolicat una tot una mica. Cada cop me’n adono que no hi ha perquè posar-se nerviosa, però el procés va lent. Amb aquestes activitats estem practicant molt l’exposició oral i a mi em va molt bé.
Espero anar millorant poc a poc!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada