diumenge, 29 de novembre del 2009

LA PRIMERA VENTAFOCS

El divendres 27 a seminari vam començar explicant per grups on havíem anat per la setmana d’activitats fora la universitat i que ens havia semblat.
A casi tothom els hi havia nat molt bé i van poder fer l’activitat amb els nens, encara que alguns no vam poder fer l’activitat. La Iolanda, la Pilar i Jo vam anar al CosmoCaixa vam poder veure-ho tot però no vam estar amb els nens i tampoc ens van explicar res. Nosaltres mateixes vam experimentar i observar.
He après que per fer una activitats amb els infants abans hem d’anar realitzar nosaltres mateixos l’activitat i valorar si és convenient pels nostres infants.

Seguidament, hem exposat les nostres opinions de la pel·lícula de Àgora, a casi tothom li agradat, encara que hi ha gent que deia que s’esperava més. Hem posat en comú els diferents punts de vista, que ens havia agradat i que no, etc. A mi personalment em va agradar molt i parlar de la pel·lícula entre tots em va fer sentir molt bé encara que no sé per què.

Per finalitzar, la Laula va explicar el conte de La Primera Ventafocs. Ens va fer molta gràcia a tots escoltar els avantpassats del conte de la Ventafocs. Els va explicar bé encara que a vagades no s’entenia del tot, però va ser original utilitzar la sabata per cridar la nostre atenció.

Frase: Experimentar, parar i debatre són essencials per l’aprenentatge, com és veu a Àgora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada